Hjemmesiden bruger cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
Nønne-mut tikilluarit - Velkommen til Nønne Nuuk

kivilai

Kære kunde

Kivi Lai er vores nyeste smykke-kollektion i Nønne.
Kivi er en spændende smykkedesigner, som laver rå og feminine smykker. Vi har et udvalg af øreringene. Alle smykker er håndlavet i 925 sterling sølv og heraf er nogle forgyldt med 18 karat guld. Naturligvis 100% nikkelfrie.
Kivi Lai har tidligere vundet European Pépinieénieres Award for Young Designer.

Vi vil gerne dele lidt fif med dig, så du kan sikre den længst mulige levetid på dine smykker.

Når du bruger dit smykke, er det vigtigt du er meget forsigtig. Smykkerne er produceret i ædelmetal 925 Sterlingsølv, og skal derfor bruges med omtanke.
Sølv er et blødt materiale, men samtidig er det utroligt sprødt og skrøbeligt – og det kan derfor gå ud af form.
Da sølv er et ædelmetal, kan oxidering over tid ikke undgås, men det kan minimeres.
Oxidering er en naturlig proces, som kan ses som mørkfarvede pletter på smykket.
Dette hører derfor ikke under en reklamation.

Derfor er det vigtigt, at smykket lægges i en lufttæt æske efter brug - feks. kivilais smykkeæsker. Du bør ikke placere dine smykker eller smykkeæsker i direkte sollys. Dette er for at undgå og minimere oxidering.

Ved forkert håndtering kan smykket desværre blive slidt, eller i værste fald knække. I så fald, kan vi desværre ikke dække det under vores reklamationsregler.

Smykket tages på og bruges med omtanke.

Hvis du har haft dit smykke i noget tid, og du synes det trænger til at blive renset, så kan du sagtens gøre det selv med smykkerens fra din lokale guldsmed.

Vi anbefaler ikke, at du renser dit smykke, hvis det er et af kivilais designs med fjer. Du kan kontakte kivilai på info@kivilai.dk i forhold til rensning af disse.

Vi tilbyder også at genforgylde dit smykke. Skriv til info@kivilai.dk for pris og informationer.De bedste hilsner