Hjemmesiden bruger cookies. Nogle bruges til statistik og andre sættes af tredjeparts tjenester. Ved at klikke videre accepterer du brugen af cookies. Læs mere.
Nønne-mut tikilluarit - Velkommen til Nønne Nuuk

3D secure hjælp

Hvorfor er der 3D security ved min onlinebetaling
Dette gør vi, for at gøre korttransaktioner mere sikre og mindske risikoen for bedrag, ved at slå 3D security til på kortbetalinger. Udover at vi selv vil øge sikkerheden, så bliver vores kortindløsere NETS og Swedbank pålagt nye EU regler, som gør at de kan kræve at vi anvender 3D security.
For kunderne kommer det til at betyde at deres betalingskort skal være tilmeldt "Verified by Visa" eller "mastercard ID Check" med et mobilnummer og at der kommer et ekstra betalingsvindue. Det er vigtigt at være opmærksom på, at det tilknyttede mobilnummer ikke har noget med TelePost at gøre.
Det er alene kundens bank der administrerer dette, men kunden kan selv tilmelde sig enten via netbank, med NemID i forbindelse med betaling på nettet eller ved at kontakte sin bank og bede om at få sit kort tilmeldt 3D secure. Læs mere om det her .
Hvis betalingskortet ikke er tilmeldt 3D secure, skal vi bede kunden om at gøre det. Når man forsøger at gennemføre en betaling på nettet med et ikke tilmeldt kort, så kan betalingen ikke gennemføres, uden at kunden tilmelder sit kort.

Dette kan gøres direkte fra betalingsvinduet eller på nedenstående link. Begge kræver at man har NemID.

Har kunden ikke NemID skal kunden i stedet henvende sig til sin bank.

Tilmeld 3D secure